LeasePlan

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over LeasePlan

LeasePlan levert wagenparkbeheer in de breedste zin van het woord. De (zaken)auto vormt voor ons de basis voor mobiliteit. LeasePlan werkt continue aan slimmere, schonere en efficiëntere (auto) mobiliteitsoplossingen. Met ruim 120.000 voertuigen biedt LeasePlan Nederland alle vormen van professioneel wagenparkbeheer voor elk type klant. Van personen- tot bedrijfswagens voor de ZZP-er, het MKB en multinationals. In een volwassen markt maakt LeasePlan leasen eenvoudig. It’s easier to LeasePlan.

LeasePlan Nederland is een dochteronderneming van LeasePlan Corporation en is aangesloten bij de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. LeasePlan Corporation is actief in 32 landen en wereldmarktleider in operationele autoleasing.

LeasePlanDirect.nl richt zich speciaal op eenmanszaken en MKB ondernemingen. Onze producten en processen zijn daar dan ook helemaal op ingericht. Door het gebruik van internet houden wij de interactie en responssnelheid hoog, tegen lage kosten. Dit vertaalt zich in zeer scherpe prijzen voor de ondernemer.

Tijdens de superdeals (4x per jaar) zijn de leasetarieven van de meest populaire leaseauto’s tijdelijk extra laag. De superdeals van dit moment zijn de Volvo V40, Mitsubishi Outlander PHEV, Renault Clio, Renault Twingo, Mercedes-Benz C-klasse Estate en Ford Transit Connect. Dankzij de landelijke radio en online campagne zijn de superdeals enorm bekend bij leaserijders, wagenparkbeheerders en werkgevers.

Definitie lead
Een geldige lead is een aanvraag voor een overeenkomst op www.leaseplandirect.nl en waarbij alle velden serieus zijn ingevuld.

Leaseplan beloont haar top publishers regelmatig met leuke (race) incentives. Houd voor alle actuele sales rallies en incentives onze berichtgeving goed in de gaten.

Aanvullende voorwaarden
Bij de volgende branches sluit LeasePlan zowel websites als uitbetaling bij aanvragen uit, en willen we ook niet getoond worden als er banners van deze partijen vertoond worden:
- Sex en aanverwante industrie
- Amusementshallen/goksites
- Verhuur- en leasebedrijven

Naast niet-kredietwaardige bedrijven, zijn aanvragen uit de volgende branches uitgesloten van betaling:
- Particulieren
- Horecaondernemingen (m.u.v. hotels)
- Taxibedrijven
- Autorijscholen
- Koeriersdiensten
- Marktkooplieden
- Beroepsgoederenvervoer