Info over Carolin Stone Closing 01 07 21

Carolin Stone Closing 01 07 21 logoCarolin Stone is een innovatief sieradenmerk dat hoogwaardig modern design met edelstenen biedt.


De edelstenen, een helende kracht van de natuur, zijn niet alleen nobele accessoires, maar ook geweldige metgezellen voor een vrouw. Carolin Stone brengt de innerlijke schoonheid van een vrouw naar boven en moedigt haar aan om haar ware schoonheid uit te drukken door de helende krachten van de natuur te dragen als een uniek sieraad.

Elke collectie is uniek, zowel voor dagelijks gebruik als voor avondkleding, en is verkrijgbaar in zilver en verguld zilver met verschillende edelstenen.Het spreekt elke vrouw aan die haar innerlijke kracht naar voren wil brengen. Vooral vrouwen tussen de 25 en 65 jaar. Of het nu modebewuste vrouwen, moeders en dochters of zakenvrouwen zijn, er is iets voor elke vrouw die moderne en minimalistische sieraden draagt.Voordelen voor uitgevers:

- CPO-vergoeding van 15-18%

- De gemiddelde winkelwagen is € 200 netto

- Carolin Stone biedt uitgebreide collecties, bestaande uit oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Promoties zoals sets bestaande uit oorbellen en een ketting tegen een speciale prijs worden keer op keer aangeboden. Dit verleidt klanten om meer dan één product te kopen.

Meer over Carolin Stone Closing 01 07 21