Info over BrightHR

BrightHR logo

Inleiding tot BrightHR

BrightHR is een softwarebedrijf voor personeelsbeheer dat voorstander is van kleine bedrijven door werkgevers alle HR-, arbeidsrecht-, gezondheids- en veiligheidstools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
We zijn in 2016 gestart met slechts 30 medewerkers. Tegenwoordig is ons personeelsbestand uitgegroeid tot 168 medewerkers, en onze mensen hebben ons met trots geholpen om het grootste digitale HR-softwareplatform van het VK te worden, met meer dan een half miljoen gebruikers in het VK, Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.
Het begon allemaal toen we ons realiseerden dat er een gat in de markt was voor een kosteneffectief en ongecompliceerd digitaal initiatief voor managers. We zagen dat bedrijven uren aan personeelsadministratie besteedden in plaats van aan hun bedrijf, en we wilden ze tijd en geld besparen.
Het verzuim van personeel kan een enorme belasting zijn voor kleine bedrijven. Volgens het 2016 Absence Management Report van de CIPD bedragen de gemiddelde verzuimkosten per werknemer maar liefst £ 522 per jaar. En als een manager niet één plek heeft om afwezigheden bij te houden en patronen te ontdekken om ze te verminderen, zullen ze elk jaar duizenden verliezen.
Daarom hebben we software gemaakt waarmee kleine werkgevers hun HR-processen online kunnen beheren. Ze kunnen vakanties goedkeuren, ziekte registreren en roosters (en nog veel meer) plannen met de desktop- en mobiele app van BrightHR. Dankzij het transparante opnamesysteem van BrightHR heeft 68% van de bedrijven die het gebruiken, na twee jaar een afname van de vertraging van het personeel gezien.
Maar het gaat niet alleen om onze bekroonde HR-software. We bieden ook deskundig advies op het gebied van arbeidsrecht, vertrouwde gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen en vertrouwelijke welzijnsondersteuning. Kleine bedrijven kunnen dus hun people management via Bright transformeren.Meer over BrightHR