Kortingscode(s) voor Bloom Chic

Info over Bloom Chic

Bloom Chic logo

Bloom Chic - Womens Fashion / Plussize

We zijn allemaal vrouwen en we zijn allemaal mooi. We lachen, huilen, hebben lief en streven ernaar om het leven op onze eigen voorwaarden te leven - met houding en pit, en zonder compromissen.

Bij Bloom Chic zijn we van mening dat elke vrouw het verdient om stukken te bezitten die haar het gevoel geven dat ze net zo uniek en opmerkelijk is als ze is. Schoonheid komt van binnenuit, maar zelfexpressie mag niet stoppen bij een bepaalde omvang.

Bloom Chic is het antwoord van de moderne vrouw met een grotere maat als het om stijl gaat. We bieden chique, comfortabele stukken tegen betaalbare prijzen voor alle gelegenheden, waarbij we gebruik maken van de laatste modetrends van over de hele wereld. Onze kantoren in de VS, Hong Kong en China ontwerpen en vervaardigen stukken die helpen om uw natuurlijke uitstraling en mooie rondingen te benadrukken.

Hier vindt u duizenden frisse, nieuwe stijlen die voortdurend worden vernieuwd - en die u nergens anders op internet kunt vinden. Het beste van alles is dat we onze kleding zo hebben geprijsd dat u voor elke gelegenheid een voorraad kunt inslaan, of het nu fris en professioneel is tijdens een Zoom-oproep, genietend van de frisse lentelucht, thuis ontspannen tijdens quarantaine of verkleedpartijen voor een speciale date-avond . We willen dat u er op uw best uitziet en zich goed voelt.

Meer over Bloom Chic