Kortingscode(s) voor BALR

Info over BALR

BALR logo

BALR - Sports / Fashion

BALR. werd in 2013 opgericht door professionele voetballers en is een luxe lifestyle merk.

BALR. is een internationaal luxe lifestyle-merk dat bekend staat om zijn high-end mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Amsterdamse merk heeft een compleet assortiment hoogwaardige items gecreëerd die inspireren om het leven van een BALR te leven.

Opgericht in 2013 door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus, BALR. is de belichaming van een modern lifestyle-merk. Het bedrijf is ambitieus, gefocust en synchroon met zijn jonge en ambitieuze publiek en brengt de luxueuze levensstijl van buitengewone atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om de droom waar te maken.

We hebben allemaal dromen om een ​​geweldig en succesvol persoon te worden. Grootheid is niet iets dat het resultaat is van een zorgvuldig selectieproces. Het gebeurt door actie te ondernemen! Je zult het niet alleen terugvinden in de grote prestaties van je leven; je vindt het in elk klein detail van hoe je je leven in stijl leidt. Het gaat om hoog mikken. Geen nee aannemen als antwoord. En doorzetten waar anderen voor u het opgegeven hebben.

Meer over BALR