Kortingscode(s) voor Aaptiv

Info over Aaptiv

Aaptiv logo

Aaptiv Inc. is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige digitale gezondheids- en welzijnscontent met een snelgroeiende community van bijna 200.000 leden die elke dag gemiddeld 30.000 exclusieve lessen van Aaptiv volgen. Met een missie om iedereen in staat te stellen gezonder te leven, heeft Aaptiv de manier waarop mensen trainen en trainen getransformeerd door het innovatieve gebruik van geluid.

Elke Aaptiv-les combineert de leidende stem van een deskundige Aaptiv-trainer met motiverende muziek van topartiesten in elk genre. Dit op audio gebaseerde formaat elimineert afleiding, zodat leden zich kunnen concentreren op hun fitnessdoelen, waar en wanneer het hen uitkomt.

Aaptiv-leden hebben onbeperkte, on-demand toegang tot meer dan 4.000 audio- en videotrainingen en gestructureerde programma's voor elk type oefening en een breed scala aan activiteiten, waaronder hardlopen, krachttraining, yoga, indoor cycling, meditatie en meer. Elke training of programma wordt gemaakt door een van de 20 gecertificeerde trainers van Aaptiv die zich richten op het bereiken van doelen, aanmoediging en positieve bekrachtiging - waarbij het belang van zowel geest als lichaamskracht wordt benadrukt bij het leiden van een gezond leven.

Aaptiv biedt leden constant nieuwe inhoud en voegt elke week 40 nieuwe lessen toe.

Meer over Aaptiv