Kortingscode(s) voor Keukenplaats

Info over Keukenplaats

Meer keuken voor uw geld! Keukenplaats brengt uw droomkeuken rechtstreeks van Duitsland naar uw huis, waardoor u duizenden euro’s kunt besparen. Al meer dan 10 jaar werken we volgens onze formule keukens Duitsland.

U kiest Duitse keukens voor de degelijke materialen en betrouwbare techniek. Aan deze kwaliteit hangt normaal een flink prijskaartje. Keukenplaats levert dezelfde kwaliteitskeukens vaak duizenden euro’s goedkoper dan reguliere keukenwinkels. Het verschil in prijs maken we met onze formule keukens Duitsland. Dankzij afspraken met gerenommeerde Duitse producenten kunnen we direct van de fabrieken leveren. U koopt daardoor meer keuken voor uw geld! Profiteer van onze effectieve werkwijze. 

De voordelen van Keukenplaats:
- Wij werken enkel op afspraak, dus hebben wij ook alle tijd voor u.
- Wij zijn 10% - 30% goedkoper
- Wij geven direct een eerlijke prijs. (geen zenuwslopende onderhandelingen waarbij u nooit weet of u het wel goed heeft gedaan)
- Wij kunnen snel leveren. (binnen 10 dagen mogelijk)
- Wij bieden maatwerk voor ieder budget. ( van € 1.500,- tot € 50.000,- )
- Wij geven deskundig advies over zowel het uiterlijk als de indeling van uw keuken.
- Wij kunnen uw droomkeuken vakkundig plaatsen tegen een laag tarief.
- Landelijke dekking

Het doel van de campagne is om het voordeel van keukens Duitsland onder de aandacht te brengen en iedereen met een wens om een keuken te kopen in de showrooms van Keukenplaats te krijgen. Iedereen zal ervaren dat ze de juiste keus hebben gemaakt om via jullie kanaal zich te laten verrassen door Keukenplaats.