Kenkoshop

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Kenkoshop

Kenko is een online boetiek waar jouw bezoeker makkelijk en snel al je favoriete feel good producten kan kopen op één plek. Kenko betekent in het Japans “gezond”.
Françoise en Eveline, oprichtsters van Kenko, zoeken wereldwijd naar de beste natuurlijke producten die hen overtuigen van hun krachtige werking. De ingrediënten worden zorgvuldig onderzocht, daarnaast testen zij ieder product zelf. Ook is het belangrijk dat de producten er geweldig uitzien. Door de uitstaling verdienen ze een mooie plek in je interieur! Kenko is vanaf nu het vaste adres voor alle duurzame, gezonde cadeaus!

Waarom Kenko?
Feel good producten met een eerlijk verhaal
Het aanbod aan natuurlijke producten is groter dan ooit! Met het groeiend aanbod aan natuurlijke producten, groeit ook de onduidelijkheid rondom deze producten. Wat zit er eigenlijk in je favoriete producten, hoe en waar worden de producten geproduceerd en wat is het effect van deze producten? De dames achter Kenko misten de “echte” verhalen achter producten en deze verhalen delen zij graag met iedereen.

Kenko assortiment
Het assortiment bestaat uit verschillende soorten thee, verantwoorde tussendoortjes, natuurlijke cosmetica en groene accessoires. Een groot gedeelte van het assortiment is ook biologisch, glutenvrij en vegan. Bij elk product is informatie terug te vinden over het productieproces, waar het vandaan komt en welke ingrediënten het bevat. Kenko wil het productieproces volledig transparant maken! Voorop staat dat het product goed is voor mens, dier en natuur. Alle producten zijn met veel liefde gemaakt.

Samenwerken met Kenko?
- Verspreid als eerste opkomende merken. Kenko’s merkenportfolio bestaat uit een selectie van bijzondere merken die nieuw zijn op de markt en nog niet of nauwelijks verkocht worden binnen de Benelux (OZN, Kissa Tea, Agema, Halo Raw Chocolate, Goodio etc.).
- Het assortiment van Kenko wordt regelmatig aangevuld met nieuwe feel good producten.
Let op: Kortingscodepartijen zijn niet toegestaan.