Jouwsportzaak

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Jouwsportzaak

De webshop Jouwsportzaak.nl biedt een breed assortiment sport- en aan sport en sportfashion verwante artikelen van zowel de bekende A-merken alsook artikelen in een goede prijs-kwaliteitverhouding van minder bekende merken. Jouwsportzaak.nl is onderdeel van Euretco BV en werkt samen met meer dan 50 lokale, gerenommeerde sportzaken.

Overige voordelen van Jouwsportzaak.nl
Jouwsportzaak.nl als pilot case
Jouwsportzaak.nl wordt door Euretco ingezet als pilot case voor marketing. Indien succesvol dan zal Euretco BV de activiteiten opschalen en uitbreiden over andere samenwerkingsverbanden en winkelformules die eigendom zijn van Euretco, zoals: Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz., Decorette, Hubo, Multimate, Fixet, Vivante en Topform.

Euretco BV
De kracht achter de zelfstandige retail. Met 380 medewerkers is Euretco de grootste retailservice-organisatie van Nederland, die samenwerkt met zo'n 2.000 ondernemers en franchisenemers. Zij exploiteren zo'n 2.900 winkels in de branches mode, wonen, sport, doe het zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers.