Kortingscode(s) voor Goossens wonen & slapen

Info over Goossens wonen & slapen

Goossens wonen & slapen loopt voorop in meubelland en dat is niet voor niets. Als familiebedrijf ontwerpt en produceert het bedrijf al sinds 1954 meubels voor de woon-, eet- en slaapkamer. Dat doen zij met een scherp oog voor wat hun klanten willen, met veel gevoel voor stijl en passie voor het meubelvak.

Dat Goossens een grote speler is in de woon- en slaapwereld blijkt wel uit het aantal maandelijkse bezoekers: Goossens ontvangt iedere maand meer dan 350.000 bezoekers in hun winkels en online weten 280.000 unieke bezoekers de website maandelijks te vinden.

Campagnes
Goossens heeft ieder jaar meerdere campagnes die aansluiten bij het seizoen en nog twee SALE-campagnes. Deze campagnes duren ongeveer steeds 9 weken. Tijdens deze campagnes heeft Goossens scherpe aanbiedingen voor de klant. Per actie komen aparte bannersets beschikbaar.

Unieke collectie
De collectie van Goossens is alleen bij Goossens te koop en dat maakt de collectie uniek.

USP’s van Goossens.nl:
- Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs
- Unieke collectie
- 10 jaar constructiegarantie
- Scherpe aanbiedingen
- Grote naamsbekendheid in Nederland en de grensgebieden.

Promotiematerialen verkrijgbaar
Om Goossens en de campagnes van Goossens te promoten stelt het bedrijf zowel algemene als actiematige banners beschikbaar, dit alles om de campagne zo effectief mogelijk te kunnen promoten. Naast banners is er ook een product feed beschikbaar met ruim 5.000 unieke producten.