Fred de la Bretoniere

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere is een van origine Nederlands merk met sterke internationale focus. Met een eigen design team besteden ze veel aandacht aan design en ambacht. Daarom werken ze alleen met de beste producenten in Europese landen als Portugal, Italië, Spanje en zelfs Nederland. Zij creëren hun eigen pad: 'kijk goed naar onze luxe, leren producten en je zult zien dat we anders zijn'.

Fred de la Bretoniere gelooft in de kracht van iconische designs en de integriteit van de productie die daarbij komt kijken. Als je de schoenen en tassen draagt zal je de vakmanschap en kwaliteit merken. Op het gebied van kwaliteit doen ze geen concessies. De producten worden comfortabeler en krijgen meer karakter met elke stap die je zet.

Fred de la Bretoniere is samen met het merk Shabbies Amsterdam onderdeel van de Bretoniere Group, en opgericht door ontwerper Fred de la Bretoniere bijna 50 jaar geleden. Fred de la Bretoniere is inmiddels een grote designer naam binnen Nederland en vooral bekend om de ‘everyday essentials’. De collectie is ‘casual elegance’ waar gewerkt wordt met de mooiste leersoorten. Iconische designs, comfort en kwaliteit zijn belangrijke merkbeloftes. ‘Make the ordinary, extra-ordinary’.

De voordelen voor u op de officiële webshop freddelabretoniere.com zijn de volgende:
- Gratis verzending vanaf €50,00
- Kosteloos retourneren en ruilen
- Op werkdagen voor 17 uur besteld, morgen in huis