FICSUS.NL

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over FICSUS.NL

Ficsus.nl is een online boekhoudprogramma speciaal voor zzp’ers. Zij willen voornamelijk eenvoudig en snel online boekhouden. Eenvoudig en snel betekent feitelijk dat er werk uit handen wordt genomen. Denk hierbij aan het invoeren van een bonnetje (via je smartphone, terwijl je bij wijze van spreken nog bij de kassa staat). Het gedeelte waar je boekhoudkundige kennis voor nodig hebt doet Ficsus.nl voor je. Zoals het doen van de juiste btw-aangifte, het (automatisch) opleveren van de actuele balans, of het (automatisch) opleveren van de actuele winst- en verliesrekening.

Daarnaast speelt veiligheid ook een grote rol. Fiscus.nl is daarom in het bezit van het keurmerk Zeker-Online. Dit keurmerk is in samenwerking met de Belastingdienst op de markt gebracht. Bezit een aanbieder van boekhoudsoftware dit keurmerk, dan ben je er zeker van dat de online dienstverlening veilig is.

Iedereen die interesse heeft in ons boekhoudprogramma kan 35 dagen geheel gratis starten. Als Publisher ontvangt je na afsluiting van een gratis proefabonnement dat actief wordt gebruik een Publisher-vergoeding.

Het boekhoudprogramma is geschreven in eenvoudige taal. Je wilt als ZZP’er namelijk niet bezig zijn met ingewikkelde termen als ‘journaalpost’, ‘beginbalans’ of ‘memoriaal boeking’. Op een eenvoudige wijze begeleidt Ficsus.nl je door je boekhouding Je zult ervaren dat online boekhouden niet moeilijk is.