Kortingscode(s) voor Emma Matras (NL)

Info over Emma Matras (NL)

Emma-matras is in 2015 opgericht in Frankfurt. Doel: het kopen van een matras makkelijker maken! Er zijn namelijk ontelbaar veel matrassen te koop op de markt, wat voor de klant een lange zoektocht betekent langs oneindig veel winkels - om uiteindelijk maar weinig wijzer te worden.

Wij maken deze zoektocht een stuk makkelijker. Op onze website vind je het best geteste matras door de consumentenbond. Bij het ontwikkelen van dit ideale matras zijn we niet over één nacht ijs gegaan! Het Emma matras is innovatief en samengesteld uit hoogwaardige materialen.

Het matras is geschikt voor iedereen en biedt onafhankelijk van je lengte en gewicht de perfecte ondersteuning. De materialen van het matras passen zich aan je lengte, gewicht slaaphouding aan, zodat je altijd comfortabel slaapt.

Het Emma matras is onder andere in maart, mei en augustus 2017 én opnieuw in januari 2018 als beste matras getest door de Consumentenbond. We scoren daarbij onder andere hoge punten op de levensduur en de ondersteuning van het matras.

Dit roept natuurlijk hoge verwachtingen op bij onze kopers. Het Emma matras mag je daarom 100 nachten proberen om te kijken of wij ook echt aan die verwachtingen kunnen voldoen. Is het matras toch niet wat je zocht? Dan halen we het matras gratis bij je op.

Naast het matras verkopen we ook verschillende accessoires, zoals ons kussen, boxspring bed, dekbed en topper. Allemaal ontwikkeld met dezelfde filosofie en verkocht onder dezelfde voorwaarden.

Onze website is een voor ons het belangrijkste kanaal. Ons bedrijf is jong, agile en groeit snel. Alles is mogelijk en met een hoge orderwaarde en een hoge conversion rate op onze pagina biedt Emma-matras een zeer interessant verdienmodel voor jou als publisher!