Info over Disposables.bio

Disposables.bio logo

Disposables.bio produceert en distribueert duurzaam wegwerpservies met een ongeƫvenaard design. Alle producten worden gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals bagasse en afgevallen palmbladen, wat resulteert in een volledig composteerbaar product met enkel positieve impact op de natuur om ons heen. Uiteraard zijn al onze producten getest door professionele instanties met betrekking tot de "food contact" eisen en biologische afbreekbaarheid.

De producten van Disposables.bio worden veelvuldig gebruikt op grote festivals en gastronomische evenementen. Zo werd er al samengewerkt met Tomorrowland, Taste of Amsterdam, Extrema Outdoor en Antwerpen proeft. Daarnaast zijn de Disposables.bio producten ontworpen in samenwerking met enkele bekende sterrenchefs. Top chefs als Jonnie Boer, Sergio Herman, Nick Bril, Robert Kranenborg en Peter Lute maken regelmatig gebruik van onze producten.
Wij streven ernaar om de wereld nieuwe vormen van duurzame en composteerbare wegwerpservies en wegwerpbestek te presenteren.

Unieke propositie:
- #1 keuze van de Michelin sterren chefs.
- Duurzaam geproduceerd.
- Gemaakt van natuurlijke materialen en dus biologisch afbreekbaar en geschikt voor de compost.
- Mooi product design.
- Snelle levering.
- Gemiddelde orderwaarde van 50 euro.
- Veilig betalen met Ogone, Ideal, Visa en Mastercard.

Meer over Disposables.bio