Kortingscode(s) voor Disney+ (INT)

Info over Disney+ (INT)

Disney+ (INT) logo

Disney+ is de enige plek om de klassiekers van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer te streamen. Leden kunnen beginnen met kijken voor maar € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar. Probeer Disney+ de eerste 7 dagen gratis, het abonnement is altijd opzegbaar.

Over Disney+

Disney+ biedt een advertentievrije streaming ervaring met een grote verscheidenheid aan originele films, documentaires, scripted & unscripted series, en korte films. Leden van Disney+ krijgt toegang tot Disney's ongelooflijke bibliotheek van films en televisieseries. De dienst zal ook het exclusieve streaming platform zijn voor films die zijn uitgebracht door The Walt Disney Studios in 2019 en verder, inclusief Captain Marvel, Dumbo, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent: Mistress of Evil, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker.

Lancering Disney+

Disney + werd op 12 november 2019 gelanceerd in de VS, Canada en Nederland, gevolgd door Australië en Nieuw-Zeeland op 19 november en zal naar verwachting in de meeste grote markten zijn binnen de eerste twee jaar. De dienst zal beschikbaar zijn op een breed scala van mobiele apparaten, waaronder gameconsoles, streaming mediaspelers en smart-tv's.

Meer over Disney+ (INT)