Info over Denksport (BE)

Denksport (BE) logo

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Op denksport.be kan men sinds 2013 het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is denksport.be een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen.

Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Vlaanderen) en populaire hobbyboeken, zoals Kleuren voor volwassenen en lijnpuzzels.

Op deze website kunt u ons gehele assortiment vinden; zowel onze boekjes als de online puzzels. Daarnaast vindt u hier ook diverse puzzelweetjes, aanbiedingen, acties en puzzels.

Overige voordelen van Denksport.be
Een groot voordeel van Denksport.be is dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor een bestelling, ook niet als je een losse editie koopt.

Kun je ook online puzzelen met Denksport?

Speel elke dag een nieuwe Sudoku, Woordzoeker, Kruiswoord en Zweedse puzzel. Deze puzzels zijn voor kinderen en volwassenen niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens educatief. Deze online puzzels zijn gratis te spelen en worden dagelijks vernieuwd.

Heeft Denksport ook een app?

Speel de populaire Denksport puzzels ook op smartphone en tablet. Installeer onze apps gratis. Denksport NL is beschikbaar op iPad, Android tablets en Windows 8 tablets. Sudoku Denksport is beschikbaar op iPhone, iPad, Android telefoon en tablet.

Kun je Denksport ook als cadeau geven?

Wat is er leuker dan een abonnement op een puzzelboekje van Denksport cadeau te geven met de feestdagen of met een andere gelegenheid? En omdat het soms even duurt voordat je je eerste editie krijgt maar je natuurlijk wel wat te geven wilt hebben, hebben we hieronder vouchers gezet die je kunt printen, invullen en als je wilt zelf versieren. We hebben er een voor de feestdagen en voor andere gelegenheden. Dus kies wat bij je past! Voor alle gelegenheden hebben we twee versies: een die je al in de pdf kunt invullen met de gegevens van de ontvanger en dan kunt printen, en een die je eerst moet printen en dan met de hand invult. Let op: het digitaal invullen van het bestand werkt niet in alle browsers. Je kunt het beste google chrome gebruiken om de voucher digitaal in te vullen.

Meer over Denksport (BE)