Kortingscode(s) voor DELTA Comfort

Info over DELTA Comfort

DELTA Comfort logo

DELTA heeft een jarenlange historie in Zeeland. In 1991 ontstond het bedrijf uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuid West Nederland (WMZ) en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM). Het dagelijks leven comfortabeler maken door oplossingen te bieden die voorzien in de behoeften van nu en in de toekomst. DELTA-klanten benutten de voordelen van de unieke combinatie van energie én digitale producten en diensten.

We leveren al jaren de unieke combinatie van energie en digitale diensten (gas, elektriciteit, internet, televisie en telefonie) aan consumenten en ondernemers. Door in gesprek te zijn met onze klanten en te ontdekken waar behoeften liggen kunnen we de voordelen van die combinatie steeds vaker benutten. We gaan voor flexibiliteit en keuzevrijheid, zolang de energie maar 100% groen is. En internet? Altijd en overal wat ons betreft. Ook in de polder en op het terras.

We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We leiden onze medewerkers zelf op. We doen er alles aan om je het gevoel te geven dat je bij ons te gast bent. Dat uit zich onder andere in een klantenservice die je persoonlijk in Middelburg kunt bezoeken. In de DELTA-community leren we elke dag nieuwe dingen van onze klanten en niet-klanten. Door in gesprek te gaan over (nieuwe) producten en diensten kan DELTA het aanbod steeds verbeteren. Het continue online contact (ook via ons Serviceforum) geeft ons input voor verbeterideeën.Meer over DELTA Comfort