Kortingscode(s) voor DELA LeefdoorPlan

Info over DELA LeefdoorPlan

DELA LeefdoorPlan logo

DELA Leefdoorplan/Overlijdensrisicoverzekering.
DELA is een coöperatie opgericht in 1937 en heeft van ruim drie miljoen leden. Het motto van Dela is: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Daardoor kunnen de leden van Dela meer voor hun naasten betekenen.

Dela LeefdoorPlan is de overlijdensrisicoverzekering van Dela. Naast het affiliateprogramma van Dela LeefdoorPlan heeft Dela nog twee aparte campagnes bij Daisycon. Dela UitvaartPlan, waarmee je de uitvaartverzekeringen van Dela kunt promoten en het Dela CoöperatieSpaarplan, waar de spaarverzekering van Dela onder valt.


Over het Dela LeefdoorPlan affiliateprogramma
Dela LeefdoorPlan is een succesvol affiliateprogramma. Dat komt door de sterke merknaam en propositie in combinatie met de goede vergoedingen. Het programmabeheer is zeer actief. Zo is er altijd recent promotiemateriaal aanwezig.


Over de overlijdensrisicoverzekering van Dela
Consumenten hebben de volgende voordelen van een Dela overlijdensrisicoverzekering:
Uitkering tot €1.000.000,-
Korting voor niet-rokers

Voor alle producten van Dela geldt:
Volledige compliancy met AFM-richtlijnen is noodzakelijk
Affiliates met een AFM-vergunning (o.a. intermediairs) zijn uitgesloten van het programma.
Keuringen op basis van ontdubbeling op alle kanalen met uitzondering van: direct verkeer; referrals; organic en branded search. Er wordt tevens ontdubbeld op andere affiliatenetwerken.
Afkeur vindt plaats indien de order niet binnen de voorwaarden en richtlijnen van het affiliateprogramma tot stand zijn gekomen of indien er geen sprake is van een daadwerkelijke order.
Voorwaarden en vragen:
Aan het DELA affiliateprogramma is een aantal "spelregels" verbonden. (Zie: dit document) De manieren waarop je het programma mag promoten vind je terug in deze richtlijnen en voorwaarden. Bekijk het document goed.

Meer over DELA LeefdoorPlan