Kortingscode(s) voor Deck BV

Info over Deck BV

Deck BV logo

Verzeker slimmer, halveer je premie bij Deck
Wist je dat 75% van alle claims bij de verzekeraars onder de € 1.000 is? Dat maakt verzekeren ingewikkeld en duur. Dat kan anders! Deck is voor ‘smart ones’, mensen die slimmer willen verzekeren.

Korting tot wel 50%
Deck heeft als doel om verspilling en fraude uit verzekeren te verbannen. Dat doen we door terug te gaan naar de basis van verzekeren: wij zijn er bij schades die je niet in je eentje kan dragen. Bij Deck belonen we de 'smart ones', fatsoenlijke mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen voor kleine pech. De verspilling die wij uit verzekeren halen, geven wij graag terug aan jou middels een scherpe premie. Deze korting kan makkelijk oplopen tot wel 50%.
Daarnaast breekt Deck met de traditionele papierwinkel door een all-in-een polis aan te bieden voor je inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering en doorlopende reisverzekering (en optioneel je auto, brommer of motor).

Weg met al die losse polisbladen!
Deck een mooi alternatief voor traditionele verzekeringen, daarnaast werkt Deck met top notch technologie om de dienstverlening te verbeteren.

Meer over Deck BV