Kortingscode(s) voor Dancovershop

Info over Dancovershop

Dancovershop logo

Dancover A/S werd in 2003 opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van magazijnen, tent zalen met stalen constructie, werktenten, boot tenten, banketten, feesttenten, paviljoens, zonnedaken, vouwtenten, dekzeilen en containers.

Tot onze specialisatie behoort het ontwerpen en verwaardigen van shelters, stalen loodsen, werktenten, bootoverkappingen, partytenten, verkooptenten, zeildoeken en containers - kortom - wij voorzien in jouw behoefte aan elke oplossing met toepassing van zeildoek. Wij verkopen onze producten direct naar de klant en in het netwerk van onze geautoriseerde dealers in Europa.

Tot onze klanten behoren bedrijven en vakmensen uit verschillende sectoren, alsook consumenten. Dankzij onze idee├źn en ervaring de klanten kiezen voor onze producten als zij verschillende behoeften aan tenten en shelters hebben. Onze kwaliteit maakt een verschil, het gaat daarbij over de prijzen, maar voornamelijk een breed assortiment en grootte van onze omzet. Wij verkopen onze producten online in 26 landen van Europa.

Onze Europese zetel bevindt zich in Denemarken. Op dit moment heeft Dancover A/S 77 personen in dienst, waarbij de meerderheid met de klantenservice bezig is zodat jij de hoogste kwaliteit diensten krijgt.

Al vanaf 2003 is onze bediening en ondersteuning op het hoogste niveau, aantrekkelijke prijzen, breed assortiment van producten en gekwalificeerde medewerkers zijn de belangrijke factoren van onze groei. Om bereikbaarheid en korte leveringstijd te garanderen, worden al onze producten in een centrale opslagplaats in Denemarken bewaard, waarvan ze worden verzonden.

Meer over Dancovershop