Info over Comfyballs.nl

Comfyballs.nl logo

Comfyballs is hét Noorse onderkleding merk uit Oslo. Comfyballs ontwikkeld en produceert in Europa exclusieve handmade premium onderkleding.
Gemotiveerd door het gebrek aan functionaliteit en innovatie in heren basics en de keuze tussen een slechtzittende boxer of ballenknijper, heeft Comfyballs nieuw innovatief, luxe en exclusief heren ondergoed ontwikkeld.

Het meeste mannen ondergoed heeft over het algemeen een beperkte functionaliteit. Vooral ondergoed dat de geslachtsdelen van een man op zijn plaats houdt, met name tijdens beweging, was niet beschikbaar.

Het unieke PackageFront (pouch) van iedere Comfyballs Boxer is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Het geeft het gevoel alsof een onzichtbare hand de kroonjuwelen ondersteunt. Innovatief gebruik van elastische stof geeft een ongekend draagcomfort!

Inmiddels zijn er diverse modellen beschikbaar. Zo is er een speciale stof voor een Comfyballs sport versie ontwikkeld, de Performance. Daarnaast er is een extra zachte en luxe versie geïntroduceerd. Het Wood ondergoed heeft de superzachte eigenschappen van de stof Lenzing Modal / Tencel. Voor intensief sporten is de Performance Superlight ontwikkeld en ook liefhebbers van synthetische stoffen worden met de Microfiber versie niet vergeten. Voor elke activiteit en gebruik is er daarom het perfecte Comfyballs underwear.

Meer over Comfyballs.nl