Kortingscode(s) voor Combell

Info over Combell

Wie instapt, doet dat best met een partner waarmee hij eer kan halen. Combell is zo'n partner.
Het bedrijf voldoet aan de strenge ISO9001 en ISO27001 voorwaarden.
Bovendien is het een ICANN geaccrediteerde registrar met het meest complete aanbod aan domeinnamen, inbegrepen alle nieuwe gTLD's.

Maar uzelf zal overtuigd worden om Combell te kiezen door deze argumenten:
 Het gevarieerd aanbod van Combell, van simpele registratie van domeinnamen tot geavanceerde hosting, dat een brede waaier bedrijven zal interesseren.
 De upgrade-mogelijkheden: Combell biedt ruimte om door te groeien, voor elk type klant en elk budget.
 De expertise van Combell, dat het grootste hostingbedrijf van de Benelux is en 3 jaar op rij verkozen werd tot beste hoster
 De positie van Combell, dat meer dan 485.000 domeinnamen in eigen beheer heeft
 De simpele bestelprocedure van Combell, waarbij een aankoop met enkele klikken afgerond kan worden, of het nu gaat om de simpele registratie van een domeinnaam, hostingpakketten met een CMS zoals WordPress, Magento, Drupal of complexere server diensten
 De acties die Combell regelmatig voert om bepaalde aanbiedingen in de verf te zetten, en die voor uw bezoeker een extra stimulans zijn om een aankoop te verrichten
 Elke dinsdag zijn er de Combell Mega Deals. Op deze speciale webpagina zetten we elke dinsdag telkens twee producten in de kijker met een spectaculaire eerstejaarspromotie en dat slechts voor één dag.

Combell specialiseert zich sinds zijn oprichting in 1999 in domeinnamen en hosting.
Door verschillende overnames in België en Nederland is het uitgegroeid tot een all-round hostingbedrijf dat zowel kleine organisaties, KMO/MBK als corporate bedrijven tot zijn klanten telt.
Bij Combell staat professionaliteit voorop. Verschillende medewerkers zijn experts op hun terrein, van PHP tot OpenStack, WordPress tot Magento.
Hun expertise laat Combell toe om een selectie te maken van de nieuwste technologieën en die te bundelen in een geavanceerd aanbod aan een aantrekkelijke prijs, dat zowel domein, hosting, Content Management Systems als online tools bevat.

Uit de vele klantencases en hun wall of love blijkt de tevredenheid van de klanten over de ondersteuning door Combell - meer nog: voor deze klanten is Combell niet enkel een leverancier, maar een partner die het belang van de klant steeds voorop stelt. Bij Combell beperkt de dienstverlening zich niet tot een helpdesk, waar je naartoe gaat met problemen - het support team biedt échte ondersteuning bij de projecten van de klanten.

Wat Combell aanbiedt:
 Domeinregistratie
 Hosting: CMS hosting (WordPress, Magento, Joomla, Drupal)
 Servers: virtual servers (VPS), Openstack, Managed Hosting op maat, Cloud Hosting
 Extra's: SSL Certificaten, Database hosting, Caching add-ons
 E-mail: e-mail hosting, Exchange hosting, Office 365 mailbox, SMTP relay service
 Online tools: website maken met SiteBuilder, Online werken met Office 365, Online Fax, Backup met Veeam Cloud Connect
 Reseller diensten
Een uitgebreide waaier producten, die u ongetwijfeld zullen interesseren!

Doelgroepen:
Combell richt zich tot een brede waaier doelgroepen:
 Ondernemers, van KMO/MBK tot corporate bedrijven
 Webwinkels
 Bloggers
 IT-managers
 Webagentschappen
 Developers van applicaties
Kortom: elk bedrijf of organisatie, op zoek naar betrouwbare hosting, zal zich aangesproken voelen door het aanbod van Combell.