Kortingscode(s) voor Centrum voor Afstandsonderwijs BE

Info over Centrum voor Afstandsonderwijs BE

Centrum voor Afstandsonderwijs BE logo

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van professionele thuisstudies.

Bij ons leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van management, sport, coaching, fotografie, beauty, etc. Onze cursussen werden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren!

Professioneel opleidingsaanbod
Wij bieden je een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Wij beschikken over alle troeven en ervaring om jouw opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Onze filosofie
Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een echte ondernemersschool. De selectie van ons personeel is zeer streng. Elke docent die bij ons lesgeeft is een zelfstandig ondernemer die minstens vijf jaar aan de slag is in het vak dat jij gaat volgen. We geven theorie waar dat nodig is, om daarnaast zo veel mogelijk te oefenen in de praktijk. Zo leer jij alle vaardigheden aan die je nodig hebt om als werknemer of zelfstandige te starten. Door in kleine groepen aan de slag te gaan, zorgen we er bovendien voor dat jouw leerervaring steeds optimaal is.

Jij krijgt les professionals uit het vak
Al onze docenten zijn professionals die heel wat succes hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring praktijkgerichte tips en tricks aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien zullen ze je extra informatie geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dat maakt onze school zo uniek in de Benelux!

Erkende kwaliteit
Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen in de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs.

De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd als dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille.

Wie zijn diploma heeft behaald aan onze onderwijsinstelling kan zich aansluiten bij de erkende beroepsvereniging Instituut Voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad voor de zelfstandigen en de KMO in België.

Tot slot werkt onze school nauw samen met het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, wat betekent dat je aan deze onderwijsinstellingen verder kan studeren of vrijstellingen kan bekomen.

Meer over Centrum voor Afstandsonderwijs BE