Kortingscode(s) voor Carl Denig

Info over Carl Denig

Carl Denig logo

Carl Denig is al 100 jaar de outdoor specialist in Nederland. Ervaring en passie is waar wij voor staan. We voeren grote bekende merken maar altijd met dezelfde reden: het moet aansluiten bij onze visie.

Genieten van het buitenleven doe je nou eenmaal lekkerder als je niet doorweekt raakt tijdens een wandeling, als je tent beter stand houdt tegen de storm, maar ook als je ‘s nachts lekker warm ligt omdat je net die goede slaapzak bij je hebt, die net niet te zwaar is om de volgende ochtend de tocht voort te zetten.

Carl Denig heeft een zeer uitgebreid wintersport assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit: handschoenen, mutsen, helmen, wandelschoenen, ski's, snowboards en uiteraard alle benodigde kampeerspullen voor de echte winterkampeerders.

FAQ

Waar is de winkel van Carl Denig?

Het prachtige pand van Carl Denig op de Weteringschans in hartje Amsterdam biedt alles voor een ultieme outdoorbeleving. Voor al uw reizen, buitensport, backpacking, trekking en kampeer behoeften bieden wij een oplossing. Zo beschikken wij onder andere over een ruim scala aan slaapzakken, tenten, donsjassen, wintersportbenodigdheden en nog veel meer van alle gerenommeerde merken. Canada Goose, Lowe Alpine, Osprey, Mammut, The North Face, Bergans, Fjallraven, Icebreaker, Lowa, Hanwag, Meindl, Eureka, Hilleberg, Helsport en natuurlijk het eigen Carl Denig merk, u kunt ze allemaal vinden in ons vijf etages tellende buitensportwalhalla. Houdt onze nieuwsbrief, Facebook en Twitter goed in de gaten voor geweldige kortingen of kom gewoon even langs om te kijken wat wij u kunnen bieden. De koffie en een gespecialiseerde medewerker staan voor u klaar.

Wat is het Unlimited Trails spaarsysteem van Carl Denig?

Het Carl Denig Unlimited Trails spaarsysteem biedt vele voordelen. Wij werken niet met vervelende pasjes die je altijd kwijt bent. Je staat gewoon geregistreerd. Je wordt op de hoogte gehouden van acties en krijgt de beste prijzen. Hiernaast spaar je ook nog eens 5% van je bestedingen op die je jaarlijks krijgt uitgekeerd in de vorm van een waardecheque! De waardecheque wordt medio oktober naar je verstuurd via de mail. Je kunt deze waardecheque vervolgens de rest van het jaar (in de maanden oktober, november en december) gebruiken in onze winkels.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:
- 5% van uw bestedingen sparen.
- Gespaarde bedrag wordt medio oktober uitgekeerd in de vorm van een waardecheque.
- Al uw aankopen staan geregistreerd, dus voor garantie hoeft u nooit meer een bon te bewaren.
- Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, ontvang extra kortingen en wordt geïnformeerd over de producten.
- Momenteel een cashback actie van 10% op alle tenten m.u.v. lopende acties. Mail na aankoop naar paul@carldenig.nl en uw korting wordt teruggestort!

Meer over Carl Denig