Kortingscode(s) voor CARE Laser Afspraak ooglaserbehandeling

Info over CARE Laser Afspraak ooglaserbehandeling

Ooglaserbehandeling: gratis vooronderzoek

Deze leadcampagne heeft als doel afspraken te werven voor de nieuwe ooglaserkliniek CARE Laser in Amsterdam. CARE Laser gebruikt de allernieuwste lasertechnologie met 10 jaar resultaatgarantie! Gespreide betaling is mogelijk.

Bekijk hier de landingspagina: www.probeernu.nl/afspraak-ooglaserbehandeling

Prefillen is mogelijk op voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. Lees hier meer over prefillen: https://faq-publisher.daisycon.com/hc/nl/articles/204896851-Wat-is-prefillen-

Cobranding is niet mogelijk.

Alleen goede leads worden goedgekeurd.

Bespaar kosten met een ooglaserbehandeling!
Een ooglaserbehandeling is een investering die je geld oplevert doordat je de kosten bespaart van de aanschaf en vervanging van bril en/of contactlenzen. Deze besparing kan op termijn oplopen tot vele duizenden euro’s. Hoeveel jij bespaart kun je hier makkelijk berekenen.

Over CARE Laser
CARE Laser staat in Zwitserland al jaren synoniem aan de kwaliteit in ooglaserbehandelingen. CARE Laser onderscheid zich door de prijs-kwaliteitverhouding. De behandelingen zijn betaalbaar. Terwijl ze werken met zeer ervaren en gewaardeerde oogchirurgen, optometristen en zeer moderne geavanceerde apparatuur. Zo brengen ze optimale oogzorg binnen het bereik van een groot publiek.

Nederlandse kwaliteit met Zwitserse precisie
Hun eerste kliniek in Nederland is gevestigd in Amsterdam. Hier werken ze met Nederlandse gekwalificeerde, ervaren oogartsen en lasertechnologie van de nieuwste generatie. Klanten profiteren van eersteklas services tegen een eerlijke prijs.

- Nederlandse kwaliteit met Zwitserse precisie
- Meer dan 40.000 ogen behandeld
- Nederlandse artsen en optometristen
- Allernieuwste lasertechnologie
- Moderne, comfortabele klinieken
- Klinieken in Nederland en Zwitserland