Kortingscode(s) voor Care-club (NL)

Info over Care-club (NL)

Care-club (NL) logo

Care Club is een flexibel abonnement voor reinigings- en onderhoudsproducten voor de wasmachine, vaatwasser en koffiemachine. Care Club is onderdeel van Bosch Siemens Huishuidapparaten. Naast onderhoudsproducten leveren we onder andere ook waterfilters, stofzuigerzakken en wasmiddelen.

Veel mensen in Nederland weten dat hun koffiemachine regelmatig ontkalkt moet worden, maar ze weten (nog) niet dat hetzelfde geldt voor hun wasmachine en vaatwasser. Met het flexibele abonnement van Care Club ontvangt de klant ieder kwartaal de benodigde producten, zodat die niet bewaard hoeven te worden in de keukenkastjes. En zo vergeet de klant nooit meer tijdig zijn huishoudelijke apparaten te onderhouden.

Regelmatige reiniging en ontkalken helpt om bacteriën tegen te gaan en voorkomt nare geurtjes. Bovendien verlengt het de levensduur van de apparaten, die gaan dus langer mee. Als introductieaanbod krijgen klanten 20% korting op hun eerste order als ze zich inschrijven voor de nieuwsbrief. De komende maanden zal Care Club veel gepromoot gaan worden in Nederland.

Meer over Care-club (NL)