Kortingscode(s) voor CarDelMar

Info over CarDelMar

CarDelMar logo

CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reismarkt en biedt wereldwijd huurauto’s aan in 60 landen en op meer dan 6.000 verhuurkantoren.

Op de Nederlandse markt onderscheidt CarDelMar zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar écht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Zelfs het annuleren is tot 48 uur voor vertrek kosteloos! Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

De partners van CarDelMar zijn zowel de grote internationale huurautoaanbieders zoals Alamo, Avis, Europcar e.d. als ook de kleinere lokale specialisten. Hiermee kunnen we op elke bestemming de passende huurauto aanbieden.

Stap in en geef uw vakantie individueel vorm met CarDelMar!

SEM en SEO zijn toegestaan, echter niet met gebruikmaking van de term CarDelMar, onafhankelijk van de schrijwijze inclusief schrijffouten en gebruikmaking van kapitalen en onderkast („Cars de Mar“, „Car Del Mar“, „Cardemar“, etc.).

Meer over CarDelMar