Info over Bushcraftshop

Bushcraftshop logo

Bushcraftshop is dè webwinkel voor bushcraft, survival & outdoor!
Zij bieden een uniek assortiment producten aan iedereen die geniet van natuurbeleving.
Mensen als bushcrafters, survivallaars, wandelaars, jagers, natuurfotografen, vogelaars, cross country sporters, hikers, onderzoekers, (hobby)biologen etc.
Zo bedienen ze een breed publiek, zowel professionals als consumenten!

Bushcraft is een vorm van natuurbeleving waarbij je met respect omgaat met de natuur. Je gebruikt wat deze te bieden heeft en geeft er ook weer wat voor terug. Het lijkt enigszins op survival, met als grote verschil dat je bij survival zorgt dat je overleeft in de wildernis. Bij bushcraft kies je bewust voor een primitief verblijf in de wildernis, voor korte of lange periodes. Bushcraft is een sterk groeiende vorm van natuurbeleving! Veel mensen willen graag back-to-basic om weer rust en ontspanning terug te vinden in hun drukke bestaan.

Doordat Bushcraftshop, naast het standaard assortiment, een flink aantal bijzondere merken en artikelen levert, zijn ze uniek in de Nederlandse en Belgische outdoor markt!

Onder haar klanten staat Bushcraftshop bekend om de zeer klantvriendelijke service, snelle reactietijd op berichten en snelle afhandeling van orders en retouren.
Klantenservice en snelheid zijn voor dit bedrijf zeer belangrijk!

Daarnaast biedt de webshop een full responsive design, dus ook bruikbaar op alle mobiele apparaten, een zeer ruime keuze aan de populaire betaalmethodes (iDeal, Creditcards, PayPal, Afterpay, Bankoverschrijving etc.) en betrouwbare verzending met PostNL.
Bushcraftshop scoort een 5 sterren (cijfer 9) met een 9,6 op Trustpilot en staat op de 1e plaats in twee shopcategorieën en krijgt dus een hoge waardering van haar klanten.

Meer over Bushcraftshop