Brandeal (BE)

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Brandeal (BE)

BRANDEAL heeft elke dag drie nieuwe fashion en designer aanbiedingen voor de man of vrouw, dit verschilt per dag. Zij hebben alleen producten van de bekende fashion en designer merken als Valentino, Giorgio Armani, D&G, Diesel, Miss Sixty, Replay, Versace, Guess met een sensationeel hoge korting van minimaal 40% tot 75%.

Het product wordt iedere dag vanaf 12 uur ’s nachts aangeboden en is slechts 24 uur te bestellen. De producten variëren in categorie zoals kleding, horloges, cosmetica & parfum en mode accessoires.

BRANDEAL onderscheidt zich in vele opzichten van andere dagdeal websites, naast verkoop via de website gaan wij ook gebruik maken van directe verkoop via facebook, hiermee zijn wij de eerste dagdeal website die deze optie aanbiedt. Naast actieve online promotie gaat BRANDEAL zich de komende maanden ook sterk offline profileren.

De klant staat bij BRANDEAL centraal, daarom vinden zij een gebruiksvriendelijke website erg belangrijk, ze hebben de interface zo opgezet dat dit geheel ten goede komt van de conversie. Ook maken zij gebruik van SSL beveiliging en is een aanvraag voor een keurmerk in behandeling.