Info over Boxsprings

Boxsprings logo

Boxsprings.nl is een online beddenwinkel waar het voor iedereen mogelijk is om een goed bed te bestellen. Dit is ook iets waar Boxsprings.nl voor staat, aangezien een goede nachtrust het belangrijkste is. Bij Boxsprings.nl vindt de klant een scala aan de best geselecteerde boxsprings in elke prijsklasse. Een complete boxspring kost slechts € 295,-. Aan de andere kant zijn er ook boxsprings met een hoger prijskaartje. Kortom voor ieder wat wils.

Bij Boxsprings.nl is het voor de klant mogelijk om zijn of haar bed volledig naar eigen zinnen samen te stellen wat het concept uniek maakt. Bovendien is de klant verzekerd van een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Betaling bij levering is mogelijk.

Boxsprings.nl heeft de affiliate veel te bieden. Om te beginnen biedt Boxsprings.nl een hoge commissie aan, wat uiteraard voor iedereen leuk is. Aan de andere kant komen er veel verschillende acties waar ook het nodige promotiemateriaal bij komt.

USP's
• De klant kan zijn of haar bed volledig naar eigen zinnen samen stellen
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding
• Het is mogelijk om te betalen bij levering

Boxsprings.nl is een online beddenwinkel waar het voor iedereen mogelijk is om een goed bed te bestellen. Dit is ook iets waar Boxsprings.nl voor staat, aangezien een goede nachtrust het belangrijkste is. Bij Boxsprings.nl vindt de klant een scala aan de best geselecteerde boxsprings in elke prijsklasse. Een complete boxspring kost slechts €295,-. Aan de andere kant zijn er ook boxsprings met een hoger prijskaartje. Kortom voor ieder wat wils.

Meer over Boxsprings