Kortingscode(s) voor BeachCheck

Info over BeachCheck

Met BeachCheck vergelijkt de klant alle prijzen voor dezelfde strandvakantie! Daarnaast checkt BeachCheck tegelijkertijd of het slimmer is om de vakantie los samen te stellen. Of men nu een traditionele pakketreis boekt van een bekende touroperator of zijn of haar vakantie door BeachCheck samen laat stellen, zij krijgen altijd de beste deal!

Veel mensen kiezen voor een traditionele pakketreis van vakantieaanbieders als TUI, Corendon, Neckermann of Alltours. Een fijne vlucht, mooie accommodatie en handige transfer, wel zo makkelijk! Tegenwoordig is er door de komst van low-cost vliegtuigmaatschappijen echter een grote groep mensen die hun vakantie simpel zelf samenstellen. Vaak voordeliger en voor sommigen is het zelfs een sport!

Bij BeachCheck zijn we ook dol op het los samenstellen van vakanties. De goedkoopste vluchten combineren met mooie accommodaties en handige transfers. Door zelf pakketjes samen te stellen, is BeachCheck vaak in staat om de klant een goedkopere deal aan te bieden dan men kan vinden bij andere vakantieaanbieders. Lukt het BeachCheck niet om de vakantie goedkoper aan te bieden dan de touroperator, dan kan men ook die vakantie simpel bij ons boeken. Met BeachCheck win de klant dus altijd!

Klanten zien het als een fijne bijkomstigheid dat zij op één website alle prijzen voor dezelfde vakantie kunnen vinden. Dit bespaart veel tijd omdat zoeken bij verschillende aanbieders overbodig wordt.

De Unique Selling Points van BeachCheck op een rijtje:

• Géén boekingkosten
• Alle prijzen voor dezelfde vakantie
• Altijd de beste deal
• Aantrekkelijke vergoedingen
• Iedere sale levert een vergoeding op
• Eenvoudig, snel en flexibel boeken