Info over Be2 (NL)

Be2 (NL) logo

Het online relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen op het internet. De basis voor deze serieuze dienstverlener ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest, evenals de duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit.

Be2 staat als wereldwijde speler bekent als een betrouwbare datingsite. Be2 geeft duidelijk aan hoe zij omgaan met je gegevens en hoe deze worden beveiligd. Ieder profiel wordt bijvoorbeeld handmatig gecontroleerd. Ben je aan het daten en kom je nepprofielen of mensen met onaardig gedrag tegen dan kan je deze makkelijk rapporteren aan de klantenservice. Vervolgens wordt er door Be2 actie ondernomen en wordt er na beoordeling het profiel eventueel verwijderd. In de opgestelde privacy policy en algemene voorwaarden staat beschreven dat Be2 nooit persoonlijke gegevens, zoals je email-adres en je telefoonnummer, verstrekt aan derden. Alleen jijzelf kan dit doen. Bovendien geeft be2 uitdrukkelijk aan dat er een actie beleid is tegen fake profielen op de datingsite. Hetgeen natuurlijk een pluspunt is, ten behoeve van de privacy en de veiligheid van leden.

Be2 komt over als een betrouwbare datingsite. Enig punt van nadeel is dat zij, in tegenstelling tot andere grote datingsites niet beschikt over het thuiswinkelwaarborg-, of het veilige daten keurmerk. Be2 is echter wel een internationale website, met meer dan 38 miljoen leden wereldwijd. Be2 beschikt dus over veel kennis en ervaring. De datingsite match haar profielen op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Dit is natuurlijk erg fijn. Doordat je aangeeft waar je naar op zoek bent, krijg je alleen de profielen te zien die daadwerkelijk bij jou passen. Dit bespaart een hoop zoekwerk. Daarnaast kun je ook handmatig aangeven wie je foto’s kan zien, dit is natuurlijk prettig. Zo kan niet heel de wereld direct zien dat je op een datingsite actief bent. Om goede matches te garanderen is het belangrijk dat je profiel volledig en actueel is. Dit vergroot de slagingskans van het vinden van een date.

Meer over Be2 (NL)