Kortingscode(s) voor BankGiro Loterij

Info over BankGiro Loterij

BankGiro Loterij logo

LET OP:
1) Aanmeldingen voor deze campagne zijn gesloten. Voor meer informatie, neem contact op met gaming@daisycon.com

2) Voor de musical campagne is elke vorm van cashback uitgesloten. Transacties gerealiseerd op basis van cashback worden afgekeurd.

Cultuur maakt je rijker!

Nederland kent een rijke geschiedenis. Gelukkig zijn er tegenwoordig nog dagelijks veel kunstwerken en gebouwen overal in ons land te bewonderen. Het verhaal hierachter is van onschatbare waarde. Ook voor ons nageslacht. De BankGiro Loterij, de cultuurloterij voor goede doelen, vindt dit ook en steunt een groot aantal culturele organisaties die zich hiervoor inzetten.
Ongeveer 600.000 Nederlanders spelen met de BankGiro Loterij mee. Zij maken kans op prijzen en steunen alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. De BankGiro Loterij kon dankzij haar deelnemers uit de inleg in 2013 62,5 miljoen euro bijdragen aan 70 topinstellingen die zich inzetten voor cultuur in Nederland. De helft van dat bedrag gaat naar organisaties zoals Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting DOEN, die op hun beurt podiumkunsten, beeldende kunst, festivals, cultuurprojecten en concerten ondersteunen. De andere helft gaat naar musea, molens en monumenten, zoals Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam, Vereniging de Hollandsche Molen en het Fries Museum.

Bij de BankGiro Loterij speel je mee met de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer + 2 volgletters.

De aangeleverde sales zullen als volgt gekeurd worden:

- Er wordt ontdubbelt op alle betaalde kanalen (SEA, display, social en video).
- Er wordt niet ontdubbeld op direct, organisch, eigen mail of overig verkeer.
- Een goedgekeurde sale is een sale waarvan de eerste betaalde maand succesvol is geïncasseerd.

*Let op promotie via www.marktplaats.nl is niet toegestaan.
*Het is niet toegestaan om expliciet aan te geven dat de lot(en) op elk gewenst moment kunnen worden stopgezet. Wel is het toegestaan om aan te geven: ‘U speelt mee zolang u wilt’.
*Het is niet toegestaan om banners te tonen en promotie te doen voor campagnes die niet meer live staan bij Daisycon. Wanneer een campagne afloopt, zal dit tijdig worden gecommuniceerd.

Meer over BankGiro Loterij