Kortingscode(s) voor Autonomous

Info over Autonomous

Autonomous logo

We creëren een revolutie in de kantoormeubelwereld door medewerkers productiever te maken met de kwaliteit van de wereld en betaalbare smartDesk;

Hoe we begonnen
Autonomous is een bedrijf dat wordt gedreven door technologische innovatie sinds de oprichting in 2015. Begonnen als een groep mensen met een goed begrip van zowel software als hardware, was ons eerste product een robotassistent genaamd Maya, wiens taak het was om het leven gemakkelijker te maken, meer handiger en slimmer.

Door Maya te maken kwamen we tot het besef dat het onze roeping was om slimme producten voor het hacken van productiviteit te maken. De meeste mensen denken bij productiviteit aan software of apps, maar voor ons ging het erom te beginnen met wat we elke dag aanraken en ervaren; de fysieke producten die ons leven verrijken.

Onze ontwerpfilosofie
Het werd tijd om onze filosofie toe te passen op ons productontwerp. Wat we geloven heeft echt invloed op de manier waarop we creëren en voor ons draait het allemaal om praktisch, functioneel minimalisme. We zijn ervan overtuigd dat de gebruikerservaring de belangrijkste factor is om rekening mee te houden, dus hoewel producten een hoge mate van functionaliteit moeten hebben, moeten ze ook intuïtief en eenvoudig te gebruiken zijn om hun volledige potentieel te ontketenen.

Eenvoud
Al onze meubelstukken zijn gebouwd volgens deze manier van denken: eenvoudige, strakke lijnen met veel technologische innovatie in hun ontwerp en functionaliteit, allemaal om mensen een aantal van de meest geavanceerde en ergonomische bureaus en stoelen op de markt te bieden.

Het gaming-werkstation
Premium bouwkwaliteit
Een goed ontwerp is zinloos als het eindproduct niet van de juiste materialen is gemaakt. We eren al onze ontwerpen met materialen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan onze strikte criteria. Bij het inkopen van materialen zoeken we naar drie dingen: onwrikbare duurzaamheid, de mogelijkheid om een ​​comfortabele gebruikerservaring te creëren en betaalbaarheid voor de eindgebruiker.

De hardcore gamerset
Beproefd, getest, gecertificeerd
Het laatste deel van het ontwerpproces is het testen. Aan onze kant, omdat we eigenaar zijn van onze fabrieken en nauw samenwerken met ingenieurs, kunnen we ervoor zorgen dat onze producten voldoen aan onze hoge normen en klaar zijn voor gebruik voordat ze worden verzonden. Onze producten van topkwaliteit ondergaan een streng QC-proces om alles te herstellen dat in de ontwerpfase over het hoofd is gezien. Bovendien zorgen we ervoor dat al onze stukken onafhankelijk zijn gecertificeerd door BIFMA voor hun sterkte en veiligheid.

De professionele streamer-set
Wat ons anders maakt
Wat ons onderscheidt van onze concurrentie is niet alleen de uitstekende waarde die we bieden met onze producten of ons innovatieve ontwerp, maar ook hoe we zijn bedraad. We aarzelen nooit om nieuwe dingen te proberen en wanneer we op een idee komen dat we leuk vinden, worden we de personificatie van doorzettingsvermogen. Elke stap wordt even gewaardeerd: van onderzoek tot het bouwen van het prototype, tot de testfase, tot algemene vrijgave, tot het in overweging nemen van elk stukje feedback, zodat we het de volgende keer nog beter kunnen doen. We brengen elk jaar nieuwe stukken uit en rusten nooit op onze lauweren.

Meer over Autonomous