Kortingscode(s) voor Ardanta

Info over Ardanta

Ardanta logo

Met de website www.doodgaanendoorgaan.nl biedt Ardanta praktische tips en checklists overzicht en houvast rond doodgaan. Naast praktische tips wordt ook inzichtelijk of de financiële reserves voldoende zijn voor een uitvaart.

Op de site doodgaanendoorgaan.nl kan met een paar muisklikken inzicht worden gekregen in de huidige financiële situatie. Een checklist geeft inzicht of er financieel iets moet worden geregeld voor de uitvaart of dat er al voldoende middelen beschikbaar zijn. Een tijdsbalk geeft stap voor stap aan wanneer praktische zaken moeten worden geregeld. Wat moet een nabestaande bijvoorbeeld doen op de eerste dag van een overlijden? Op doodgaanendoorgaan.nl vinden nabestaanden checklists voor dag 1 tot en met dag 6 en verder.

Met deze website is de eerste zichtbare stap gezet om de nieuwe visie van Ardanta uit te dragen. Met de nieuwe visie wil Ardanta net een stapje verder gaan dan ze nu al doet, namelijk mensen in een moeilijk moment op zakelijk vlak bijstaan. Ardanta wil mensen met de site doodgaanendoorgaan.nl op een nuchtere en pragmatische manier helpen.

Meer over Ardanta