Kortingscode(s) voor Apotheek Online

Info over Apotheek Online

Apotheek Online logo

Apotheek Online is een van de grootste online apotheken van België. Met meer dan 40.000 producten van in totaal meer dan 350 verschillende merken biedt Apotheek Online het volledige segment apotheekproducten aan en zelfs meer!

Verzorgingsproducten, schoonheidsproducten, afslankproducten, zonneproducten, geneesmiddelen, baby- en zwangerschapsproducten, seksualiteitsproducten, producten voor huisdieren en nog veel meer vind je bij Apotheek Online terug aan de scherpste prijzen!

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij naast het ter beschikking stellen van product deeplinks en banners ook gezorgd voor een complete XML productfeed waarmee u aan de slag kan op uw site! Zo bent u steeds up-to-date van de laatste prijzen en beschikbaarheid!

Vanaf €40 is er bij Apotheek Online trouwens sprake van een Gratis verzending van de bestelling! Indien de bestelling voor 14u geplaatst wordt, beloven wij ook de levering de volgende dag aan huis. Daarnaast mag u ook op regelmatige basis acties van ons verwachten die u ook kan door communiceren naar uw klanten en trouwe klanten van Apotheek Online profiteren bovendien van een uniek spaarpuntensysteem waarmee ze extra kortingen kunnen bekomen!

Goede affiliates belonen wij trouwens graag met extra voordelen zoals extra commissie of speciale acties die enkel u alleen aan uw klanten kan aanbieden. Gedurende onze samenwerking is alle feedback en advies zeker en vast welkom, dus aarzel zeker niet als u twijfels of concrete vragen heeft. Wij helpen u met plezier verder!

Meer over Apotheek Online