Kortingscode(s) voor Alleenstaande-Papas (NL)

Info over Alleenstaande-Papas (NL)

Alleenstaande-papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande papa's uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.

Op Alleenstaande papa's kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via Alleenstaande papa's te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Voordelen van Alleenstaande papa's
- Speciaal voor alleenstaande ouders!
- Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen
- Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers
- Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
- Veilig daten via een eigen anonieme postbus

Keuringsbeleid leads
- Enkel leads afkomstig van een nederlands IP-adres zullen worden goedgekeurd
- Dubbele IP-adressen, e-mailadressen en in welke mate zij dubbel voorkomen over diverse programma’s van dit netwerk
- Leads die afkomstig zijn van spammers, scammers e.d. worden afgekeurd
- Adverteren op erotische sites is voor dit programma nadrukkelijk niet toegestaan en deze leads zullen dan ook per definitie op voorhand worden afgekeurd