Info over 999Games.nl

999Games.nl logo

In de jaren '90 begon 999 Games met het opschudden van de bordspellenmarkt in Nederland. En Inmiddels is dit spellenbedrijf niet meer weg te denken van de Nederlandse speeltafels. Want wie heeft er geen spel van 999 Games in de kast staan? Denk hierbij aan de spellen uit de Catan-reeks, Halli Galli, 30 Seconds, Regenwormen, Carcassonne en ga zo maar door. In een tijd waarin we op ieder moment van de dag omgeven zijn door gadgets, schermen en media zien we dat juist de drang naar gezelschapsspellen toeneemt. Het analoog spelen en ontspannen blijft zo voor velen een favoriet tijdverdrijf. De afgelopen jaren zien we dan ook dat de bordspellenmarkt blijft groeien. En 999 Games gaat hier al bijna 30 jaar in voorop met een uitgebreid assortiment voor iedereen, van jong tot oud, voor de casual hobbyist tot de spellenexpert.

- Al jarenlang een vooraanstaande speler in een groeiende markt.
- Speelplezier voor iedere speler van elk niveau staat voorop.
- Een schat aan promotiemateriaal van zowel klassieke als de allernieuwste spellen beschikbaar

Waarom het affiliateprogramma van 999 Games promoten?

- Door het grote assortiment van spellen is er voor elke publisher aansprekende promotie neer te zetten;
- 999 Games is geïnteresseerd in zowel conversiegedreven promoties dankzij Affiliate Marketing als promoties met als doel het genereren van nieuwe leads.
- Liever promotiemateriaal op maat? Geen probleem! 999 Games is zeer ervaren in het opzetten van op maat gemaakte acties en aanbiedingen met publishers en wederverkopers;

Meer over 999Games.nl