Kortingscode(s) voor 247autoverkopen.nl

Info over 247autoverkopen.nl

247autoverkopen is speciaal opgericht voor consumenten die het verkopen van een auto nogal een gedoe vinden. Wij helpen de consument bij de verkoop van een auto, een betere deal realiseren dan het bestaande inruilvoorstel die zij hebben liggen en voorzien in gratis aankoop advies.

Veel consumenten vinden het moeilijk om te onderhandelen. Door het aanmelden van hun auto kunnen zij gratis gebruik maken van onze dienstverlening. Wij gaan voor de verkoper op zoek naar een goede prijs en koppelen deze terug. Het hele onderhandelproces voor de consument vervalt daar wij met de kopers in onderhandeling gaan. Zodra er een prijs is gerealiseerd dan is deze ook gegarandeerd. De consument mag dan aangeven of zij de auto voor het geboden bedrag willen verkopen.

Is een consument van plan om een auto in te ruilen dan kunnen wij er in ruim 80% van de gevallen voor zorgen dat zij via ons een betere deal kunnen realiseren. Dit omdat de consument 9 van de 10 keer het inruilproces verkeerd ingaat op het moment dat zij een dealer binnen stappen. Teveel consumenten zijn namelijk te gefocused op de inruilprijs die ze krijgen zonder te weten dat zij daar uiteindelijk zelf aan meebetalen. Doordat wij de consument bijstaan tijdens dit proces besparen zij doorgaans honderden zo niet een paar duizend Euro tijdens de aankoop van een nieuwe auto.

Waarom zou een consument voor ons kiezen?
- De service is gratis
- 100% veilig
- Direct geld en vrijwaring
- Betere deals dan normaal inruilen
- Uw gegevens blijven anoniem
- Gratis advies voor al uw auto gerelateerde vragen
- 247autoverkopen onderhandelt voor u
- Eenvoudige afwikkeling
- Drie dagen bedenktijd
- Landelijke dekking
- Geen mensen aan de deur, dus geen gedoe

Lead is goedgekeurd nadat het telefoonnummer is ingevuld en bevestigd.