Kortingscode(s) voor 123hb.com

Info over 123hb.com

123hb.com logo

123hb.com is de webshop van HB Healthy Body Products bv. Dit bedrijf brengt al sinds 1987 een superieur voedingssupplement op de markt onder de naam HB Anti-Oxidant Nr.1. Dit is een hoog gedoseerde en extreem effectieve combinatie van vitamines en anti-oxidanten. Het bedrijf richt zich geheel op dit ene product, dat in principe alleen via internet verkrijgbaar is.

Het is ontwikkeld om een leven lang dagelijks te kunnen gebruiken, voor zowel mannen als vrouwen vanaf 30-35 jaar, voor de hoogste bescherming en verbetering ongeacht leefstijl, conditie, stressniveau of verouderingsproblemen. Ook naast medicijnen.

HB Anti-Oxidant Nr.1 is een uniek product, niet te vergelijken met enig ander voedingssupplement. Het geeft zo’n hoge bescherming en zulke goede resultaten dat klanten na kennismaking hiermee het jaar in jaar uit blijven gebruiken. De positieve effecten die klanten bij zichzelf ervaren zijn overduidelijk. De grondlegger van het bedrijf, Bob Hoogenboom, is het levende bewijs hiervan. Hij is 78 jaar, gebruikt al meer dan 30 jaar dagelijks HB Anti-Oxidant Nr.1 en heeft de uitstraling, fysieke en mentale power en de vitale functies van een 40’er. Hij gebruikt geen enkel medicijn en meet zich in kracht en reflexen met sporters die tientallen jaren jonger zijn.

Het wordt geproduceerd in West-Europa volgens de strengste farmaceutische normen (HACCP en GMP) en volgens de Europese richtlijnen voor voedingssupplementen.

Het gemiddelde aankoopbedrag van bestellende klanten ligt tussen de 70 en 290 euro per order. HB Healthy Body Products hanteert een aantrekkelijke commissie.

HB healthy Body Products kijkt uit naar een nauwe samenwerking met jou als publisher. Hierbij kun je gebruik maken van de aangeboden banners. Wil je het net even anders aanpakken, met een aangepaste banner of bijvoorbeeld een actie, dan helpt het bedrijf je daar graag bij. Stuur een bericht via het berichtencentrum of neem hiervoor rechtstreeks contact op met danny@123hb.com.

Waarom de affiliate campagne van 123hb.com promoten?
- Hoge gemiddelde orderwaarde tussen €70-€290
- Zeer hoge commissie incl. staffelvergoeding

Meer over 123hb.com